Tegels laten plaatsen

Plaatstegels installeren kan voor sommige mensen een vrij uitdaging zijn. Ze willen de bank niet breken en er nog steeds professioneel uitzien, dus ze gaan er op de verkeerde manier om. Het is echt gewoon een kwestie van aandacht voor een paar dingen en de volgende richtingen zorgvuldig. Dit kan u op het einde veel geld besparen en houd u ook van beschadiging van uw vloer. Hier zijn een paar dingen die u moet overwegen bij het installeren van tegels:

Tegels laten plaatsen

Ten eerste moet u de lay-out bepalen. U kunt voorgesneden tegels kopen of u kunt ook uw eigen ontwerp maken op basis van de beschikbare ruimte en de uitstraling die u gaat doen. Bij het winkelen voor tegels, zorg er dan voor dat u alle juiste metingen krijgt, zodat ze goed passen. De juiste afstand maakt een enorm verschil in hoe groot het eindproduct eruit ziet. Sommige plaatsen hebben tegels die voorgevuld zijn, maar de juiste afstand is essentieel om een nauwkeurig eindafbeelding te krijgen.

De meeste banden worden geleverd met een grout-overzicht die het invullen van het middenstuks een briesje maakt. Begin met het invullen van het gebied dat niet plat is zoals de muur of aanrecht. Gebruik het puntje van een pen of potlood om een rooster te maken, zodat u weet hoeveel ruimte u moet werken. Dit zal u helpen bij het bepalen van de juiste grout-maat. U kunt altijd het Center-teken gebruiken om uw werk naar de juiste gebieden te richten.

Haal alle spacers uit de tegellijm. Gebruik een rubberen hamer om snel eventuele overtollige grout af te springen. Wees voorzichtig en legt slechts een beetje op de gebieden die u niet wilt verzegeld. Verzegel de resterende ruimte tussen de tegels met behulp van de tegelkleefstof. Volg de richting op het pakket om het beste resultaat te krijgen.

Nadat je alle tegels hebt geïnstalleerd en je hebt een mooie gladde vloer uitziende vloer, kun je het accentueren met een aantal leuke handsandpapers. Het gebruik van mastiek als afdichtmiddel tussen de tegels en het mastiekplank houden uw nieuwe vloer om overal heen te schakelen. Dit zal ook helpen om de tegels te laten chippen en te breken. Mastiek is precies wat de dokter heeft besteld!

Om het project te voltooien, zorg er dan voor dat u de tegels goed glad en / of snijdt. Het gebruik van standaardmetselarijhulpmiddelen zullen dit deel helpen bereiken. Zorg ervoor dat u de eerste rij correct plaatst en vervolgens nadat u de tweede rij correct hebt geplaatst, neemt u de afbeeldingen 3 en 4 en pas deze samen zoals de puzzelstukjes. Dat is alles wat er is om gesneden tegels in een keramische tegelafbeelding te plaatsen!

Op zoek naar de perfecte tegel voor uw woonkamer, badkamer of terras? Misschien kunnen onze toppers u inspireren! Tegels kopen doe je het best bij een ervaren bedrijf zoals Eurostone